NEW Artstamp

A R T S T A M P . D K

NEWValg 2019Artstamp.dk udgiver en serie på 13 nye frimærker med titlen Valg 2019 med de 12 partiformænd, som en humoristisk og grotesk kommentar til det politiske landskab udgjort af rød og blå blok og til det kommende valg, som er lige rundt om hjørnet. Artstamps nye frimærke er dermed et alternativt bud på en kunstnerisk valgplakat i forbindelse med valget, som nu kommerHvem er hvem?


På frimærkerne ser man partiformænd klonet med hinanden, og på baggrunden ses partiernes logoer. Men hvem er sat sammen? Hvem er sat over for hvem? Er det på grund af enighed eller uenighed? I så fald om hvad og hvorfor, og betyder det over hovedet noget for Danmark? De danske politikere har fået et nyt ansigt, vi andre kan kun vente spændt på, hvornår valget udskrives.


Artstamp.dk blev skabt I 2007 som et Mail Art projekt af Stalke Out Of Space og Sam

Jedig.


Sam Jedig er også kunstneren bag disse kunstfrimærker. Samme kunstner har før sat statsmænd på mærkerne: I 2008 udgav Artstamp Barak Obama på frimærke med teksten SAVE ME. Det skete dagen før Obama officielt blev præsident. Senere kom turen til Anders Fogh Rasmussen i anledning af hans udnævnelse til NATO Generalsekretær.
Titled: Valg 2019

Published april.2019


Pressebilleder